Сайтът Ви има две лица

В днешната статия ще разгледаме двете лица на всеки уеб сайт. Едното е това, което виждат Вашите клиенти, а другото е това, което виждате само Вие. Още в самото начало можем да направим едно обобщение, че и двете са еднакво важни. Нито едното може да търпи компромиси, нито другото.

Потребителската част
Това е фасонът на Вашия сайт, който е достояние за всички посетители. В тази потребителска част на уеб сайта се намира всичко онова, което искате да покажете на широката интернет аудитория. Като започнем от фирменото Ви лого, преминем през продуктите и услугите, които предлагате и стигнем до цялостното дизайнерско оформление. Съответно сайтът Ви трябва да прави отлично първо впечатление. Трябва веднага да откликва на нуждите на посетителите. Това може да стане като просто знаете какво търсят хората. Наложителна е отлична структура, подреденост, която да помага на сърфиращите да се движат из страниците, които ги интересуват. Всяка една функционалност, бутон, секция, каре, реклама, призив към действия трябва да е на точното си място. Така ще имате доволни потребители, а съответно и възвръщаемост на инвестицията, която сте направили в сайта. Достигането до хармонична потребителска част на уеб сайта не е лека задача. Необходим е доста опит, който се трупа с години упорита работа. Намерете сръчен уеб разработчик като Whiz, който да създаде отличен уеб интерфейс за Вашите потенциални клиенти.
Административната част
Една голяма част от уеб сайта остава скрита за очите на крайните потребители. Това е администрацията, която управлява това, което се случва. Това е системата, с която работите Вие и менажирате всички секции, цялото съдържание в интернет сайта. Администрацията трябва да е изпипана до последния детайл. В противен случай ще Ви създава ужасяващо много главоболия, а да не говорим и за загубеното време. Админ панелът трябва да Ви позволява да извършвате всички операции, които са Ви необходими. Той трябва да позволява бърза работа, да пести време, да е разбираем, подреден. Това е мястото, където ще получавате поръчки и ще ги обработвате. В Whiz разбираме колко важно е това за бизнеса. Точно поради тази причина създаваме администраторски панели, които да задоволяват всички нужди на нашите клиенти.
Заключение
Успешните уеб сайтове, а това са тези, които печелят пари, са отлично изработени, както от към потребителска част, така и от към административна. За да се случи това, ще трябва да сте наясно с целите, които искате да постигнете, да знаете за какво точно ще използвате сайта. От там вече поема Вашият уеб разработчик, който ще знае как да направи своята магия.
Споделете в: