Whiz е водеща компания, която създава

първокласни уеб сайтове, онлайн магазини, мобилни приложения и уеб решения

разгледайте проекти

ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СЕ ИЗГРАДИХМЕ КАТО

ОПИТЕН И ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР

От 2007 година насам нашият екип е реализирал стотици проекти, всеки уникален по своята същност и с измеримо високо качество. Основната ни цел, когато създаваме уеб сайт, онлайн магазин, мобилни приложения, уеб продукт или други дигитални проекти, е да дадем на бизнеса един нов, доходоносен и дълготраен актив. Прилагаме изпитана формула на успеха, която включва отлична комуникация, оригинални идеи, иновация и дългосрочно развитие. С индивидуален подход към бизнеса на клиента, креативност и перфектно изпълнение се превърнахме във важен партньор за голям брой компании от България, САЩ, Великобритания и Германия, като много от тях са пазарни лидери.

ОТГОВОРЕН И ОПИТЕН

МЕНИДЖМЪНТ

Мениджърите ни са находчиви и енергични професионалисти, които осигуряват ефективно сътрудничество между клиента и Whiz. Винаги ориентирани към резултатите и с ясен фокус върху набелязаните цели, те използват своя опит и умения, за да осигурят гладко протичане на всички работни процеси - от обсъждането в подготвителната фаза на проекта до пускането на готовия уеб сайт или публикуването на мобилното приложение. Мотивират, делегират, консултират и решават всички въпроси бързо. Те се грижат всеки проект да е изпълнен перфектно и да е готов в зададения срок.

Филип Филипов

основател и управител

Филип Филипов

основател и управител

Здравейте и добре дошли в нашия уеб сайт.
Казвам се Филип Филипов и съм основател и управител на Whiz. Компанията е специализирана в изработката на уеб сайтове, изработката на онлайн магазини, създаването на мобилни приложения и разработката на поръчков уеб софтуер. Ние сме мотивиран и опитен екип от талантливи дизайнери, разработчици и софтуерни инженери. Моята роля, като консултант на клиентите и мениджър на екипа, е да управлявам изграждането и реализацията на уникални решения за дигиталните дейности на бизнеса, опирайки се на индивидуално консултиране за създаване на уеб проект и изготвена от нас дигитална стратегия. Допринасяме за дългосрочния успех и растеж на множество компании, включително пазарни лидери в сферата на търговията, финансите, медиите и комуникациите.
Запознайте се лично с мен, нашите услуги и нашите реализирани проекти.

СПОСОБЕН И МОТИВИРАН

ЕКИП

Екипът ни се състои от талантливи дизайнери и програмисти, quality assurance специалисти и проектови мениджъри, влагащи частица от себе си във всичко, което правят. Залагаме на иновативност, широк набор от технически умения и желанието да надминем себе си всеки път. Всеки от нас има своите уникални заложби и индивидуални креативни идеи. Когато ги обединим, резултатът е феноменален. Сработили сме се отлично, разчитаме на взаимна подкрепа, дори понякога довършваме изреченията си. Рамките и ограниченията не важат за нас. Обичаме предизвикателствата и се впускаме с ентусиазъм във всеки нов проект. С обща визия и ясни цели вървим напред, развиваме се и ставаме все по-добри. Така създаваме печеливши решения за Вас - нашите клиенти.

ОТВОРЕНА И ПРОДУКТИВНА

РАБОТНА СРЕДА

Ние сме отворени към новите технологии, един към друг и разбира се, към нашите клиенти. Всеки ден научаваме нещо ново и полезно от работата си и от общуването с хората около нас. Обединяваме всичко научено, за да постигаме повече. Работим здраво и същевременно се забавляваме, защото обичаме това, което правим. Тази любов е „тайната съставка“, която прави всеки наш проект неповторим.

ПЪЛНА И РЕЗУЛТАТНА

СИНЕРГИЯ

Вярваме, че добрата комуникация е в основата на успеха. За нас личното общуване с клиента е изключително важно. Организираме работни срещи, а при по-големи проекти формираме работни групи. Винаги отговаряме на въпроси бързо и точно. Заедно набелязваме целите и обсъждаме създадената от нас концепция, преди да започнем разработката. Ефективната комуникация се превръща в ползотворно сътрудничество, а то - в пълна синергия. Така постигаме най-добрия краен резултат.

ГОРДЕЕМ СЕ С НАШИТЕ

ПОСТИЖЕНИЯ

Нашата

Мисия

Нашата мисия е да създаваме висококачествени уеб проекти, сайтове и мобилни приложения, които са максимално печеливши и устойчиви, за да дадем допълнителен тласък на бизнеса на нашите клиенти. В нашата работа страстта към новаторство и опита си подават ръка за постигането на високи и трайни резултати. Помагаме за изграждането на конкурентно предимство онлайн както на утвърдени световни и местни компании, така и на стартъпи с креативни идеи.

Клиентите, които избраха нас, са:

Какво казват

клиентите за нас

quote Съвместната ни работата с Whiz стартира с проекта за дизайн на мобилното приложение и дизайн на уебсайта на електронното банкиране на Първа инвестиционна банка АД. Проектът се характеризираше с много специфични дейности и предизвикателства.

Лъчезар Венков

Директор „Електронно банкиране“

ЦЯЛОСТНИ УЕБ РЕШЕНИЯ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШИЯ ЕКСПЕРТЕН ЕКИП ЗА

ТЪРСИТЕ ЛИ НАДЕЖДЕН БИЗНЕС ПАРТНЬОР?ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО