спечелихме доверието на

водещи компании

Ценим своите клиенти повече от всичко и поставяме техния успех като наша основна цел. Вярваме в дългосрочното партньорство, продуктивното сътрудничество и взаимното доверие. Стремим се винаги да доставяме най-висококачествените уеб сайтове, уеб решения и мобилни приложения, които да носят максимални ползи за бизнеса в една все по-динамична среда.

Първа Инвестиционна Банка АД

Първа инвестиционна банка (Fibank) е най-голямата банка с български капитал, развиваща дейност в страната, известна с иновациите си в предлагането на финансови продукти и услуги.

Нет Инфо АД

Като най-голямата дигитална медийна компания в България, „Нет Инфо” АД достига до 85% от интернет потребителите в страната и е пазарен лидер повече от 17 години.

Samsonite

Samsonite е най-големият производител на куфари, пътни чанти и аксесоари в света с повече от 100-годишна история.

„Бонев Софт Одитинг" ООД

„Бонев Софт Одитинг" ООД разработва, внедрява и поддържа софтуерни решения за управление, базирани на интегрираната система АЖУР® и използвани успешно от фирми, бюджетни предприятия и организации с идеална цел.

Mr.Bricolage

Mr.Bricolage е световна търговска верига, предлагаща стоки за дома и градината, с над 600 магазина на 4 континента, като броят на обслужените клиенти само в България надхвърля 30 милиона.

Sinoptik.bg

Sinoptik.bg е най-големият уебсайт за прогноза за времето в България, предоставящ детайлна прогноза за над 80000 локации в страната и по света.

ATG

ATГ АД е официален представител на марките Samsonite, Piquadro и Massive, както и на осветителните тела Philips за България, като компанията има мрежа с над 50 търговски обекта в цялата страна.

Piquadro

Piquadro е италианска компания за луксозни кожени чанти и аксесоари с бутици във всички световни модни столици - Лондон, Милано, Париж и Ню Йорк.

TNT

TNT е международна компания за експресни куриерски услуги и превози, която извършва над 1 милион доставки в глобален мащаб всеки ден.

MasterCard

MasterCard е световен лидер в разплащанията и свързаните технологии, като оперира най-бързата мрежа за обработка на трансакции, обхващаща над 210 държави и територии.

Kwiat

Основана през 1907, Kwiat е една от най-уважаваните дизайнерски къщи за диамантени бижута, известна в цял свят със своите уникални годежни пръстени.

Queisser Pharma

Немската компания Queisser Pharma има над 100-годишна традиция в разработката и производството на лекарства и хранителни добавки, като най-известния бранд в портфолиото ѝ е Doppelherz.

Kamenitza

Kamenitza е една от водещите пивоварни в България, с история датираща от 1881 година и портфолио от над 13 бранда.

Gong.bg

Gong.bg е най-популярният български спортен уебсайт, отразяващ последните новини от страната и света и предлагащ ексклузивни видео материали, интервюта и анализи.

Търговска верига Зора

Зора е една от най-големите вериги магазини за бяла, черна и компютърна техника в България, носител на отличието BEST BUY AWARD за най-добро съотношение между цена и качество.

Katarzyna

Katarzyna е най-бързо развиващата се винарна в България, разработила над 25 бранда вина, много от които са носители на международни награди.

Bayer

Като лидер във фармацевтичната индустрия с над 150-годишна история, Bayer разработва и произвежда едни от най-иновативните и най-широко използвани лекарствени продукти в света.

Victoria Holidays

Туристическа агенция Victoria Holidays е основен представител на хотелите от веригата Victoria Group и работи с повече от 6 глобални резервационни системи, за да осигури на своите клиенти най-добрата почивка в България и чужбина.

Forbes Bulgaria

Като едно от най-влиятелните бизнес списания в света, Forbes предлага оригинални статии по най-горещите теми в сферите на финансите, инвестициите и технологиите на своята многомилионна аудитория.

УНСС

УНСС е най-старият и най-големият университет за икономически науки в Югоизточна Европа, като към момента в него се обучават повече от 27000 студенти.

Escapelle

Брандът Escapelle, част от унгарската фармацевтична компания Gedeon Richter, предлага хапче за спешна контрацепция и има над 35-годишна история.

сп. Мениджър

Мениджър е специализирано списание за мениджмънт, маркетинг и реклама с лидерска позиция на пазара за печатни издания и в онлайн пространството.

D&D Express

D&D Express е българска куриерска фирма, извършваща доставки от и до адреси в страната и в повече от 200 държави по света, обслужвайки частни лица и бизнес клиенти.

Софийски Университет

Създаден през 1888, Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ е първото висше училище в България, както и най-голямото със своите 16 факултета.

Gedeon

С повече от 110 години опит във фармацевтичното производство, Gedeon Richter предлага на пазара над 200 лекарствени продукта, поддържайки своята световна лидерска позиция.

TPA Horwath

TPA Horwath е австрийска компания, предлагаща счетоводни, одиторски и консултантски услуги в 11 държави от Централна и Източна Европа, включително и България.

Attica Media Bulgaria

Attica Media Bulgaria е водеща издателска къща, като в портфолиото ѝ влизат българските издания на световноизвестните списания Forbes, Playboy, Grazia, Joy и OK!

DeltaStock

DeltaStock е глобален инвестиционен посредник в сферата на търговията с финансови инструменти на международните пазари, предлагащ изцяло онлайн услуги.

Alaric Capital

Alaric Capital предлага пълен набор от инвестиционни продукти и услуги на индивидуални, корпоративни и институционални клиенти от България и света.

Bet365

Bet365 е водеща компания за онлайн залагания, основана във Великобритания, с над 19 милиона клиенти в 200 държави.

Dariknews.bg

Dariknews.bg е сред основните онлайн медии в България, отразяващи събитията от страната и света, като заема лидерска позиция в сферата на регионалните новини.

Edna.bg

Edna.bg е любимото място на стотици хиляди жени в мрежата, предлагащо светски новини, актуални хороскопи, модни съвети, вкусни рецепти и страхотни фото галерии.

Vesti.bg

Vesti.bg е най-популярният новинарски уебсайт в България, известен със скоростното отразяване на горещите събития и с големия брой видео материали.

Запознайте се с още клиенти

Какво казват

клиентите за нас

quote Съвместната ни работата с Whiz стартира с проекта за дизайн на мобилното приложение и дизайн на уебсайта на електронното банкиране на Първа инвестиционна банка АД. Проектът се характеризираше с много специфични дейности и предизвикателства.

Лъчезар Венков

Директор „Електронно банкиране“
Искате ли и вашият бизнес да е лидер онлайн?постигнете го