Отпускарски материал

Време е да го използвате чрез Facebook игра

Вероятно забелязвате, че през юли и август столицата се изпразва. Масово хората се възползват от отпуските си и заминават на почивка. Тук поставяме въпроса как да се възползвате от това?
Всяка почивка върви с правенето на стотици снимки от всевъзможен характер. Част от тях изобщо не са за показване пред света, но има огромен брой, които са интересни забавни и са отлични за споделяне.
Имайки предвид какъв обем фотоси ще се съзадe това лято, помислете в посока създаването на тематичен фото конкурс. Но не какъв да е, а конкурс, който да върви във Facebook под формата на приложение.
В гените на социалната мрежа Facebook е качването и споделянето на снимки. Точно поради тази причина от Whiz създадохме приложение фото конкурс. То е перфектният инструмент за всеки бизнес, който иска да увеличи феновете си.
Решението ни е изградено като продукт, който е готов за директна покупка и стартиране. Няма срок за изработка, няма ориентировъчни бюджети. Има фиксирани цени и моментално поставяне във Facebook страницата. Можете веднага, точно в този момент да стартирате. Всичко това можете да видите на адрес:
Нека обсъдим ползите
Като първо и основно нещо уточнихме, че обемът от снимки е вече наличен. Хората обожават да се снимат. Те ще ги качат във Facebook. Нека ги качат във Вашия конкурс.
Бизнесът Ви може да се представи като много свеж и креативен като активира във Facebook групата си фото конкурс. Това не само ще зарадва сегашните Ви фенове, но ще привлече купища нови. Самото активиране е изключително просто. Докато преброите до три сте готови:
1. Избирате си пакет и въвеждате адреса на Facebook страницата.
2. Въвеждате данни за поръчката.
3. Плащате и сте готови!
Приложението фото конкурс привлича фенове, защото мълвата за него плъзва в социалната мрежа. Ние използваме цялата мощ на Facebook, за да популяризираме Вашия фото конкурс и бизнес страница. Когато един потребител се включи в конкурса, то това достига до неговите приятели, които също се включват, които от своя страна също имат приятели и така се създава един вирусен ефект.
В портфолиото ни има примери за клиенти, които увеличиха феновете си с 2000%, което е невиждан резултат. И това е само за един месец!
За да извлечем максимума от приложението фото конкурс сме поставили и секция за награди. Това допълнително стимулира Facebook потребителите да участват.
Имаме и класация, която се формира в реално време на база събрани харесвания.
Всеки потребител може спокойно да се включи във фото конкурса със снимка, да гласува, да кани приятели, да коментира и истински да се забавлява.
Facebook фото конкурсът изтегля победител напълно автоматично. На обявената дата за край на конкурса, победител става този, чиято снимка е събрала най-много харесвания.
Идва и прекрасният момент с измерването на резултатите. Вие сте наясно с всичко, което се случва във фото конкурса. Имате статистика, която отчита активността. Знаете колко са участниците, знаете колко са качените снимки, знаете от кои градове са и т.н. Това е уникална информация.
Нека обобщим в няколко реда най-важното за фото конкурса:
  • изключително достъпна цена;
  • светкавична инсталация;
  • пълна автоматизираност;
  • система за статистика;
  • създаване на вирусен ефект;
  • контрол над цялото съдържание;
  • осигурена поддръжка от екипа ни;
  • активизиране на старите фенове;
  • привличане на нови фенове;
Заключение
Сега е моментът да планирате и Вашия фото конкурс. Закупете го от уеб сайта ни на адрес: www.foto-konkurs.com, подгответе рекламен бюджет и се радвайте на главозамайващите резултати. Нашият екип е на разположение за възникнали въпроси и помощ при покупката.
Споделете в: