Скачайте с двата крака във Facebook

Facebook приложения и Facebook игри

Във Facebook се подвизават точно 2 607 540 човека от България. Много сериозно число, което трябва да Ви навява определени мисли. Социалната мрежа Facebook покори активното онлайн население в страната ни. Facebook вече не е само място за споделяне на мнения и комуникация между приятели. Надпреварата между бизнесите е стартирана, така че скачайте смело и бъдете конкурентни.

Имате уникалната възможност да представите стоките и услугите, които продавате пред правилните потенциални клиенти. Не само, че имате отлични възможности за таргетирана реклама, но може да постигнете убийствено добри резултати чрез използването на Facebook игри и приложения.

Facebook разработките, които предлагаме в Whiz, използват всички възможности, които предоставя социалната мрежа. Това ги прави високо ефективни и успешни. Ние успяваме да достигнем до приятелите на хората, които използват приложенията ни. По този начин привличаме като с магнит потенциални клиенти към Вашата бизнес страница.

Всяка игра и приложение, които създаваме могат да бъдат модифицирани във времето, за да постигат максимално високи резултати. Може още сега да прегледате два от нашите продукти за Facebook:

Вземете това, което Ви се полага от Facebook. Наберете достатъчно голям брой фенове и ги монетаризирайте. В крайна сметка всичко това се прави с цел да увеличите продажбите си. Екипът ни го разбира и създава инструментариума, който да Ви подпомогне.
Споделете в: