Как да продавате във Facebook?

3 конкретни предложения

Схемата с Фейсбук е ясна, всички хора са там и имат профили, съответно бизнесите се прокрадват, за да предложат своите продукти. Социалната мрежа предоставя на всички бизнеси възможност да се промотират по най-различни начини. Направата на Фейсбук страница е само началото. Фирмената страница във Фейсбук е основата, върху която стъпва всичко останало.
Най-простият начин за продажби във Фейсбук
Бързият и лесен начин за предлагане на стоки в социалния гигант е чрез качване на снимки, създаване на албуми и редовни постове. Можете много лесно да покажете на феновете продуктите, които продавате, като ги снимате, запишете техните цени, както и особености. Всичко това Ви е напълно безплатно. Проблемът е, че тези постове отминават и потъват в информационния поток.
Продуктов каталог за Фейсбук
Следващият вариант е изработка на Фейсбук продуктов каталог. Това е приложение, което се поставя във фирмената страница. Представете си го като табче между харесванията и снимките. В това приложение можете да слагате всички продукти, които предлагате, както и техните технически характеристики плюс цени. По този начин ще имате всичко на едно място. Когато един потребител влезе във Вашата Фейсбук страница, то ще се ориентира лесно, защото имате продуктов каталог, а не разпръснати снимки из таймлайна. Целият продуктов каталог се управлява през администраторски панел, което Ви дава пълна свобода да го обновявате. От своя страна потребителите могат да изпращат запитвания за всяка стока.
Фейсбук магазин
Третият вариант е най-комплексен и интересен. Представлява приложение, което се поставя във Фейсбук страницата, но притежава всички функции на онлайн магазин. Потребителите могат да пазаруват директно и да плащат онлайн. Това е много иновативен подход, който може да се използва от малки и големи фирми. Препоръчваме използването му особено, ако имате голяма фен страница. При такова положение потенциалните клиенти са вече на линия, остава да започнете да им продавате. Целият Фейсбук магазин се управлява през администраторски панел - стоки, цени, поръчки.
Искате ли да продавата и Вие във Фейсбук? Изпратете ни запитване.
Споделете в: