Работи здраво и бъди учтив

Създаването на успешни уеб сайтове

Много често клиентите остават учудени от броя въпроси, които им задаваме преди да започнем разработването на уеб сайт. Дори се е случвало да превключват в защитен режим, сякаш има нещо гнило, нередно в това любопитство.
Истината е, че се стараем да вникнем максимално добре в материята. Искаме да знаем повече за бизнеса на нашите клиенти, за проблемите, които изпитват, за целите, които преследват. Това ни кара да чоплим в детайлите, да искаме повече информация. Вярваме в този подход, защото искаме да създаваме успешни уеб проекти.
Всеки бизнес е специален, индивидуален, различава се от останалите. Поради тази причина изисква внимание. Уеб сайтовете не се създават за миг, без да има комуникация между страните и без здрава работа. Поне не успешните сайтове.
Клиентът и уеб разработчикът трябва да са на една вълна и да са ориентирани към създаването на стойност. Тази стойност покрива три страни - потребителите на сайта, самия бизнес, уеб разработчика. Изграждането на сайт трябва да е ситуация, в която печелят всички. Само тогава си заслужава.
Всичко започва с добрата комуникация между хората. Вече сме 2014-та година и няма пречки пред свободния диалог. Лични срещи, телефони, имейли, Skype, Viber, тези инструменти са на лице, за да ни помагат в ежедневието. Останалото е въпрос на професионализъм и добра воля.
Въвеждането на клиента в материята, неговото обучение и печелене на доверие, са процеси, които отнемат време. Но си заслужават, защото опосредстват създаването на стойностен проект. Бизнес етиката и учтивостта правят ежедневието ни по-добро, да не кажем песен.
Има хора и компании, които са готови да работят здраво, за да сътворят нещо, с което се гордеят. Има и такива, които претупват работата, за да се приберат вкъщи по-рано. Въпросът е с кого искате да работите Вие? Какви са Вашите цели и изисквания? Задоволявате ли се с посредственото? Готови ли сте да заплатите цената за посредственото?
Адекватните отношения между хората и здравата работа са люлката на успеха. Изминаването на онази допълнителна крачка прави огромната разлика. Доброто планиране, постоянен диалог, влагане на труд, това са фундаментите на успешните уеб сайтове. Екипът на клиента и екипът на уеб разработчика се сливат в едно, за да осигурят стойност за крайния потребител.
Искате ли да работите със супер екип по новия уеб сайт? Изпратете ни запитване.
Споделете в: