Мобилното приложение за прогноза за времето, създадено от Whiz, с над 1 милион сваляния от Google Play

Android приложението за прогноза за времето вече е рекордьор

Започваме ударно 2017-та с впечатляващ рекорд - мобилното приложение за прогноза за времето, което нашият екип изгради за най-голямата медийна компания в България, вече има над 1 000 000 сваляния от Google Play. Оригиналното native приложение за Android, изработено по уникален проект, отдавна е номер 1 в своята категория и вече безапелационно затвърди лидерската си позиция.

Мобилното приложение предлага моментна, дневна и 10-дневна прогноза за времето в над 80,000 локации по цял свят. Красивите фонови изображения, които отговарят на времето в локацията на потребителя в настоящия момент, опциите за търсене и запазване на локации и специалната секция за времето в българските ски курорти, която включва информация за ски пистите и съоръженията, карти и видео картина в реално време, са само част от функционалностите, правещи го най-предпочитания избор. Чрез native разработката на приложението му осигурихме перфектна работа, бързина и надеждност на смартфони и таблети с Android.

Ние, от Whiz, имаме 10-годишен опит в изработката на native мобилни приложения за Android. Бизнес лидери като Нет Инфо ни се довериха за постигане на стратегическите си цели в мобилната сфера, която вече е водеща. Винаги сме в час с най-високите стандарти и последните изисквания, поставени от Android, като същевременно разширяваме нашата дейност с проекти за Android Wear, Auto и TV, навлизайки в областта на IoT.
Ако и Вие искате да имате успешно мобилно приложение, обърнете се към нашия опитен екип, като изпратите запитване сега.
Споделете в: