Мобилно приложение за времето, разработено от нашия екип, стана най-сваляното приложение в Google Play

Пазарът е истинският тест за всеки продукт. Точно тогава всяка фирма разбира дали се е справила добре или е оплела конците някъде по пътя. Установява се дали всички инвестиции, часове работа, препятствия, дискусии, спорове, модификации в последния момент си заслужават.
Но когато продуктът се окаже супер сполучлив, хората са във възторг и заявяват гласно: “Е, всичко това си струваше!”. Такава е историята с приложението за смартфони и таблети за прогноза за времето, което изработихме в Whiz. Създадохме го от абсолютната нула, за да могат българските потребители да са винаги в крачка с времето. Разработихме мобилното приложение за водещите платформи Android и iOS. Вложихме страшно много внимание към детайлите и най-важното - желание. Искахме да се превърне в най-добрия апликейшън за времето. Супер е да постигаш целите си.
За отрицателно време приложението за Android се изкачи на първа позиция в най-сваляните безплатни апликейшъни. Това е страхотен успех, защото не са изливани смайващи маркетингови бюджети, с които да се популяризира. Хората оцениха приложението и започнаха масово да го свалят и ползват.
Разгледайте проекта тук и се убедете в отличния резултат.
Отзивите също са уникално добри. Успяхме да създадем стойност за хората! Това е най-важният момент.
Искате ли да знаете как се случи всичко?
Както често казваме и пишем, всичко започна с доброто планиране. Когато се подготвят предстоящите процеси, нещата се случват. Разработихме подробна спецификация, направихме прототипни модели, разпределихме разработката във времето, бюджетирахме, дискутирахме всичко и чак тогава преминахме към изпълнението. Точно така се върви по пътя на успешните уеб проекти. Те стъпват на солидна основа, зад тях се спотайва добре изграден план.
Вложихме много старание в самата изработка. Изпипахме всичко по програмния код, приложението работи забележително бързо. Дълбахме и в най-дребните детайли на дизайна. Провеждахме тестове на най-различни устройства, за да се убедим, че това, което доставяме е възможно най-доброто.
Получи се отлично приложение за смартфони и таблети. Щастливи сме, че потребителите го харесват и оценяват подобаващо. Очаквайте още интересни неща от Whiz.
Искате ли приложение за смартфони и таблети? Изпратете ни запитване.
Споделете в: