Геймификацията е новото кредо на бизнеса

Facebook игрите като част от дигиталната стратегия

Замислете се дали Вие като потребител обръщате внимание на ежедневната бомбардировка от скучни реклами. Вероятно не, защото сте изградили рекламен имунитет. Същото важи и за останалите хора из безкрайното интернет пространство. А когато рекламите Ви престанат да бъдат забелязвани, това ще се отрази на продажбите.

Потребителят не е зомби
Точно така, минаха времената, в които добродушните хора циклеха и лесно биваха облъчвани с реклами. Потенциалните Ви клиенти не са пасивни и не подлежат на така нареченото зомбиране. Необходим е по-различен подход, за да бъдат спечелени. Доза интерактивност би била добра идея.
Що е то интерактивност?
Имало едно време едни стандартни реклами. Те умрели. Край на приказката. Време е за написването на нова глава в уеб историята. Интерактивните решения карат потребителите да предприемат действия. Те ги въвличат, те държат съзнанието им будно, те канализират вниманието им. Това създава връзка между бранда и клиента. Много важно е да създадете такава трайна връзка. Няма да го постигнете с поредната доза пошлост.
Влезте в крачка
До тук говорихме в по-общ план и заклеймихме овехтялото. Сега ще навлезем в конкретика. За да въведете геймификацията в маркетинговата си стратегия трябва да обърнете поглед към Facebook. Една прекрасна платформа, която може да Ви осигури връзка с хората по невиждан начин. Въпросът е как да се проявите като обаятелен и изобретателен бранд. Може да го постигнете чрез Facebook игри.
Откритието на века
Facebook игрите ще Ви изстрелят в съвсем друга категория. Те ще са Вашият инструмент на успеха. Чрез помощта на Facebook игрите ще съумеете да привлечете множество фенове и най-важното - да ги държите ангажирани. Това е разковничето! Накарайте хората да вършат нещо интересно и смислено. Използвайте всички възможности на социалната мрежа Facebook, а не само постването на забавни картинки и фрази. Стигнете до максимален брой хора.
Заключение
Включете използването на Facebook игри в дигиталната си стратегия. Ще се удивите от резултатите. Масово Вашите потребители са в социалната мрежа. Те са хипер активни, гладни са за Вашите предложения. Свържете се с нас и нека обсъдим израстването Ви във Facebook.
Споделете в: