Първо място в Google

Най-добрата Ви инвестиция

SEO е абревиатура на Search Engine Optimization или на български оптимизиране за търсещи машини. В България най-използваната търсачка е Google (и съответно най-търсена оптимизационна услуга е оптимизация на сайт за google), затова ще поговорим за нея. В тази статия ще стане въпрос за инвестирането в SEO и защо то е отлично решение.

Все още има бизнеси, които не оценяват подобаващо стойността на търсачката Google. Препоръчваме им да обърнат малко повече внимание, ще си заслужава вложеното време.
Оптимизирането за Google е един от най-постижимите във финансово отношение, мощни и работещи методи, които позволяват да маркетирате отлично продуктите и услугите, които предлагате. SEO трябва да е част от цялостната Ви маркетингова стратегия.
В следващите редове ще изтъкнем няколко причини, които защитават оптимизацията на сайтове за Google.
Вие сте като игла в купчина сено
Да имате уеб сайт е една чудесна първа стъпка. Тя е абсолютно задължителна за всеки бизнес в днешно време. Инвестицията в уеб сайт, без да имате стратегия как да го използвате и да докарате хора в него, е безсмислена. Хората, които ще влизат на уеб сайта Ви само през визитките, които раздавате са крайно недостатъчни. Оптимизираният сайт ще Ви помогне да изпъкнете като игла сред всички останали в купчина със сеното.
Първо място в Google
Според различни статистики първите три резултата при търсене в Google поемат почти целия трафик. Най-много посетители кликват на първия резултат. Целта на Вашия бизнес трябва да е това първо място. С подходяща стратегия и подходящ уеб партньор това е постижимо.
SEO не е най-сложната наука на света
Вярно, че всичко свързано с темата е наситено с екзотични термини, но не е толкова сложно, колкото изглежда. Дори и да не разбирате нищо от онлайн маркетинг, трябва Ви малко време, прочит на материали и простички обяснения, за да навлезете в тематиката и да можете да задавате адекватни въпроси. Веднъж навлезли - ще оцените стойността на оптимизирането на сайт и ще потърсите уеб разработчик - партньор, с който да работите.
По-добре оптимизация, отколкото 50 човека търговски екип
Google оптимизацията е много по-добра инвестиция в сравнение с наемането на куп търговски агенти, които да звънят по телефоните и обикалят от врата на врата. Първо, инвестицията е много по-малка и второ - оптимизираният сайт работи за Вас 24/7.
Клиентите постоянно търсят информация в Google
Клиентите търсят информация за стоки, които искат да закупят. Това явление се случва в Google. Точно тук идва моментът с SEO. Доброто проучване и добрата оптимизация могат да покачат продажите Ви. Като знаете кои са клиентите Ви и какво търсят, това със сигурност ще Ви докара огромни ползи.
Точно в целта
С добре оптимизиран уеб сайт или онлайн магазин ще получавате много таргетиран трафик. Хора, търсещи нещо много конкретно, ще идват на Вашите страници и то с готовност да купуват.
Размерът е без значение
Няма значение дали сте малък, среден или голям бизнес. Потребителите са в Google, трябва и Вие да сте там, за да им предложите продуктите и услугите, които продавате.
Заключението
Инвестицията в оптимизиране на уеб сайт за Google е много добра и икономична в сравнение с други конвенционални варианти. Замислете се и я включете в маркетинговата си стратегия. Целта на Вашия сайт е да печели пари, SEO ще му помогне в това направление, ще докара таргетиран поток от хора, на които да продавате.
Споделете в: