Как игрите помагат на бизнеса?

Facebook игри в полза на брандовете

В днешната статия ще обсъдим един отличен инструмент, с който бизнесът може да печели нови клиенти и да затвърждава отношенията си с вече съществуващи.

Предизвикателството

Едно от големите предизвикателства пред всеки бизнес са програмите, които трябва да печелят лоялност и свежи клиенти. Това са познатите ни схеми купи три и получи едно безплатно или точковите сиситеми, които сме засичали на най-различни места. Въпросът е дали те работят изобщо?
Игри, игри, игри!
Тук на дневен ред идват уеб базираните игри. Добре дошли в 21-ви век! Игрите имат заложен в самото ядро вирусен ефект. Те са най-въвличащият елемент от една маркетингова кампания.
Игрите карат потребителите да се връщат отново и отново, да коментират, да пишат, да споделят, да канят приятелите си.
Това създава един уникален виртуален цикъл около продуктите, услугите и хората.
Забележителна платформа, която позволява постигането на прекрасни резултати е Facebook. Чрез него могат да се използват десетки социални механизми, които да превърнат една игра в хит.
Facebook игрите се вграждат в самата плафторма на социалната мрежа, в самата бизнес група. Това дава на бранда безгранично поле за изява.
Потребителите могат да използват Facebook игрите през PC-та, лаптопи, таблети и смартфони. Вашата игра ще бъде постоянно в ръцете на хората. Замислете се колко ползи ще извлечете!
Заключение
Интернет промени живота ни и начина, по който правим бизнес. Крайно време е да започнем да мислим по-далновидно и да отчетем възможностите, които ни предоставя глобалната мрежа и в частност Facebook. Бъдете нестандартни, смели, креативни и да блеснете пред клиентите.
Споделете в: