Уеб сайтът на баба

Време е за редизайн на стария сайт

Колко пъти сте срещали овехтели уеб сайтове, които Ви изумяват с мезозойската си визия? Може дори и Вашият да е един от тях. Ако е така прочетете следващите редове, в които ще поговорим за обновяването и вдъхването на живот в старите сайтове.

Битка с разбирачите
Редизайнът на един сайт може да бъде истински ад, ако бъде изпуснат от контрол. Започва се търсене на вдъхновение от родни и чуждестранни източници, започват се консултации с приятели, колеги, че дори и роднини. Всички дават “компетентни” мнения и накрая объркването е на лице, а функционалността, съдържанието и визията за новия уеб сайт не са съвсем ясни.
Потърсете професионален съвет
Многократно сме работили с клиенти, които са изпадали в ситуация на объркване след битки с разбирачите. Разбираме това объркване. То произлиза от множеството мнения и натиска да се измисли нещо иновативно. Вашият нов сайт трябва да е много по-добра версия на стария Ви уеб сайт, за да пребиде през идващите години или поне месеци. Не се парализирайте от настъпилия тайфун идеи и мнения, а по-добре потърсете професионално съдействие.
Компаниите, които са се специализирали в разработката на сайтове ще Ви отговорят на въпросите и ще разбулят черните облаци.
Запомнете
Новият уеб сайт е за потребителите! Те имат властта, те ще го използват. Най-голямо значение имат те. Може Вие да проявявате доза скептицизъм относно дадена визия или функционалност, но е важно те да работят в полза на Вашия бизнес.
Време е за заключение
Уеб сайт, който има отличаващо се и ясно уеб присъствие изпъква пред останалите. Той възбужда емоции в потребителите, които се запечатват в съзнанието им и това Ви прави разпознаваеми. Той вдъхновява потребителите, които ще бъдат Вашето най-силно маркетингово оръжие.
Замислете се дали бизнесът Ви притежава уеб сайт, който може да направи тези неща.
Споделете в: