И аз искам Facebook игра!

Щом открихте тази статия, значи се интересувате от Facebook игри. Поздравления, че се ориентирате много правилно в морето от маркетингови възможности. Сега ще се опитаме да отговорим на няколко въпроса, които вероятно кънтят в главата Ви и обладават нощите Ви.

Какво представляват Facebook игрите?
Това са приложения или apps, които се изработват специално за платформата на Facebook. Изграждат се според спицифични правила и изисквания, които имат от социалната мрежа. Тези приложения или игри се интегрират, поставят във Facebook страниците като табче. Табчета са снимките, както и харесванията, които имате. Всяка Facebook игра може да се намести между тях. Facebook играта си има собствено табче, собтвена иконка и име.
С какво ще ми помогнат Facebook игрите?
Те са маркетингов инструмент, който постига определени цели. Ако искате да натрупате по-голям брой фенове, то се измисля концепция на игра, която да го постигне. Ако искате игра, която да трогне съществуващите в момента фенове, то отново без проблем се създава точно такава. Може да използвате игра с идеен замисъл, който да привлече точно определена таргет група. Или игра, която да събере точно определени данни, към които проявявате жив интерес.
Как се създава Facebook игра?
Малко код, малко картинки... Всъщност не е толкова лесно. Първото и най-важно нещо е поставянето на цели, които трябва да бъдат постигнати. Вие като притежател на бизнес или мениджър трябва да сте наясно какво искате да постигнете. Хубаво е да го запишете черно на бяло, за да не отлети в пространствено-времевия континуум. След това трябва да споделите съкровените си мечти с разработчик на Facebook игри и приложения. След една консултация ще имате отворени очи за цял нов свят с възможности. Идеята за Facebook играта може да е ваша, а може и да е изцяло на разработчика. След одобряване на окончателната концепция, оправяне на документация и прочие се програмира, прави се дизайн, тества се, коригира се, тества се и се стартира. Изглежда простичко, но отнема време. Важното е да намерите компания, която многократно в вървяла по този път. Тя ще Ви пренесе на ръце до желания успех.
Какво ще има в заключението?
Facebook игрите са уникален инструмент, от който бизнесът Ви може да се възползва още днес. Трябва да фиксирате няколко неща - цели на играта, бюджет за разработка, лице което ще отговаря за проекта от Ваша страна. До голяма степен всичко останало е грижа на уеб разработчика. Не губете време, а директно ни изпратете запитване за изработка на Facebook игра.

Създаваме забавни и ефективни игри.

Споделете в: