Продуктов каталог за Facebook

Вероятно и Вие като обитатели на 21-ви век имате Facebook профил. Доста вероятно е и фирмата Ви да има Facebook страница. Това е едно естествено продължение на глобалната социализация. Facebook е толкова силна мрежа в България, че е привлякла повече от 2,5 милиона потребители. За мащабите на страната ни това е много внушително число.

Вече изобщо не коментираме дали Facebook си заслужава
Брандовете осъзнават значението и влиянието на Facebook, което ги кара да се борят с конкурентите си за фенове. Това е чудесно, но какво се случва след натрупването на тази критична маса от хипер активни потребители?
Обикновено се започва хаотичното постване на котки, кучета, бебета, чаши с кафе и разни лакомства, изключително мъдри цитати, къде вярни, къде перифразирани, шеги и закачки. Според нас, а вероятно и според много други хора от бизнеса, това не е достатъчно.
Покажете стоките си пред феновете
Дойдохме до същинската част на днешния материал. Точно така, покажете продуктовия си каталог пред Facebook потребителите. Дайте им възможност да прегледат какво предлагате, да го споделят, харесат и коментират. Facebook прилижение, което представлява продуктов каталог е отлично решение, което ще докара ползи за бизнеса Ви. Нали все пак всичко, което правят компаниите във Facebook е с цел увеличаване на продажбите и заздравяване на връзката с потребителите.
Едно Facebook приложение продуктов каталог може да представи посредством категории и подкатегории, в един подреден вид, прекрасната продукция, която имате. Към това може да се добавят и сортирания по цена, по нови стоки, по промоции. И всичко се управлява удобничко през администраторски панел. Бързо, лесно, вкусно и във Facebook.
Продуктов каталог за Facebook ще помогне за популяризирането на нещата, които искате да продавате. Facebook потребителите ще могат да споделят стоките Ви с всичките си приятели. Помислете колко ползи може да извлечете от това.
Заключение
Facebook се развива постоянно и отваря нови и нови възможности за бизнесите. Само тези, които яхнат гребена на вълната ще успеят. Всички останали ще си постват чашки с капучино и поздравчета до края на света. Свържете се с добър Facebook разработчик като Whiz, за да получите Facebook продуктов каталог още днес.
Споделете в: