Нека бъдем модерни в Facebook

Приложенията за Facebook в помощ на бизнеса

Първият въпрос, на който трябва да си отговорим, е за какво служат тези приложения. Всичко около тях е с цел продажби, ясно и точно казано (написано). С помощта на приложенията за Facebook бизнесите успяват да маркетират своите продукти и услуги в социалната мрежа. Интересният момент е социалният фактор, тоест препоръките от приятел, споделянето и любимото на всички ни Like-ване.

Facebook приложенита не са играчка-закачка
Не бъркайте тези маркетингови инструменти с детска игра, която лигави потребителите. Приложенията са много сериозни и могат да доставят на бизнеса забележителни резултати.
Повече от 2 500 000 българи са активни в Facebook
Това число е реално и Вашият бизнес трябва да се възползва в максимална степен от него. Вероятно Вашият продукт или услуга не са подходящи за всеки, затова
Обстреляйте вашата целева аудитория
С любезното съдействие на негово величество Приложението, Вашият бизнес може много точно да се прицели в преследвания дивеч, пардон - таргет група. По този начин правилно насочените усилия дават прекрасни резултати и то измерими във финансово отношение.
Къде е силата на джедая и Facebook приложението?
И двете са готини!
Сега сериозно, приложението за Facebook е интерактивен, въвличащ инструмент, който “омагьосва” потребителите. Той е много по-успешен от скучните на всички реклами, от които вече сме претръпнали. Също така, много важен елемент е това, че хората са склонни да споделят един с друг едно интригуващо приложение.
Какво Ви предоставя едно Фейсбук приложение?
Голям плюс на Facebook приложенията е, че предоставят на бизнеса информация относно потребителите, в това се включват: пол, възраст, местоположение, снимки, имейл и прочие, все полезни неща.
Финалните слова
С добра идея и подходящ екип, който да я реализира, резултатите може да са уникални. Приложенията за Facebook са отличен инструмент към маркетинговата Ви кошница, от който трябва да се възползвате възможно най-скоро.
Споделете в: