Камера, работи, екшън!

Видео клипове за сайтове и онлайн магазини

В днешната доза поучителни материали за уеб превъзходство ще разгледаме уникално добрата комбинация от видео клипове и сайтове.

Дали Вие като собственик на сайт или онлайн магазин използвате видео? А дали го използвате по най-ефективния начин?
Преди и сега
Извръщайки любопитен поглед към миналото можем да заключим, че малко сайтове използваха видео материали. Това бяха главно сайтовете за видео споделяне като YouTube. Но превъртайки лентата напред, стигайки до настоящето, виждаме, че видеото започна да се използва все по-често.
Масово сайтове, онлайн магазини, приложения за iPhone, приложения за iPad и приложения за Android се възползват от силата на видеото.
Видео тактика на практика
Това не е никак изненадващо. Видео клиповете позволяват за кратко време да се обяснят комплексни идеи. Супер полезно по отношение на сложни за разбиране продукти и услуги.
Хубавото на видеото е, че едновременно то е въвличащо и информативно. Може за отрицателно време да комуникира с аудиторията голям обем информация, без потребителите да се напрягат.
Кратка вметка
Нали знаете, че интернет потребителите не обичат да полагат особени усилия, за да асимилират какво им предлагате. В уеб нещата се случват много бързо, потребителите са мързеливи и притежават тик на ръката, който доста бързо затваря безинтересните интернет страници.
Видео, видео, видео
Отново по темата! Видеото Ви предоставя контрол. Точно така, чрез него Вие може да подавате като с лъжичка на бебе последователността на Вашето послание. Това е еротичната фантазия на маркетинговите експерти.
В Whiz сме убедени, че в идните месеци ще станем свидетели на драстичен скок в използването на видео материали в българските уеб сайтове и онлайн магазини.
Заключение
Вие какво правите по въпроса? Използвате ли видео материали в сайта си? Ако не, то не смятате ли, че е дошло времето? Видео клиповете могат да увеличат значително продажбите Ви. Има множество материали в интернет от изследвания, които потвърждават това писмено волеизявление. Действайте бързо преди Вашите конкуренти да са се усетили.
Споделете в: